Wie zijn wij?

Soms is professionele ondersteuning nodig bij cliënten en dan is het fijn om te weten dat Zorgsaam die verpleging, persoonlijke zorg en begeleiding kan bieden. Samen met cliënten en sociaal netwerk kijken wij hoe wij de aangevraagde zorg en ondersteuning op de beste manier kunnen invullen volgens zorgplan. Dit geldt voor alle cliënten, variërend van de vitale cliënt tot de zeer kwetsbare cliënt.

Thuiszorg Zorgsaam speelt met een passend zorgaanbod in op de diversiteit van vragen van cliënten en draagt zo bij aan de kwaliteit van het leven van de cliënt. Daarbij maken wij, maar ook de cliënt, gebruik van nieuwe technologieën. Wij zijn multicultureel inzetbaar, we werken met allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen en tonen respect naar iedereen. Daarnaast toetsen wij regelmatig de tevredenheid door middel van een formulier samen met de cliënten en hun netwerk.

Thuiszorg Zorgsaam biedt ruimte, scholing en ondersteuning aan de professional om zich te ontwikkelen en passende zorg te kunnen bieden. De diversiteit aan organisatievormen is groot, onder meer omdat professionals op andere en meer flexibele manieren (samen)werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 024 675 9321, mail naar info@zorgsaamthuiszorg.nl of stuur een bericht via ons contactformulier.

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

024 675 9321